Ако няма удари я взимай! Наистина цвета е много...екстравагантен (рядък). Пък се спазари за 200 300 евра надоле и ще си сложиш климатик за тез пари..(2-ра ръка)...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво да права! :help:
Collapse
X
-
На мен 1000 евра ми се виждат много като доплащане.
Това с airbag-а може да се окаже и сериозен проблем, който да ти излезне доста солено. Най-добре да се закачи на диагностика и да се види.
Кажи му да си оправи airbag-а и потропването и тогава вече може да се замислиш за купуване ( бартосване ).--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Колега, всичко ти казаха май, освен едно - кола (и жена) с разум се не избира, а със сърце. Разбираш какво искам да ти кажа!
А климатик за какво ти е - само да хванеш някоя алергия. Томва е кола за каране, не за спане. Ако се попазариш за цената - добре, ако не - пак добре.Last edited by serafim; d.m.y г., 21:49.sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЕ какво малко му искат бе Гого?!?!Оная освен 2.0ТС мотор и готин цвят нищо друго по добро няма,смисал те са еднакви и двете са фейс лифт,с малката разлика че жълтата доколкото разбрах е от търговец на коли а червената човека си я е гледал като писано яйце и всичко и е ново,жълтата няма и клима... според мене сделката си е за чист бартер ама айде...
А и друго нещо братчетата от Маке... Еврата за нищо ги нематПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Искам да се пофала, земах ја 145qv, оставих ја мојта и му доплатих 750еу. Задрзах си моите дзанти 16ки. Мозе ше ги продада! Вчера смених сите конзумативи, утре треба да ида на дијагностика да ми исклучат аирбаго. Колата е зачувана, нема некоја разлика во раходо (барем на отворено).
Шом сликам ше става некоја картинкаAR 145 1.4TS ex
AR 159 JTDm ex
AR 145 QV
Comment
-
Страхотна е!
Да я докараш на Италфеста
Comment
Comment